Image

Hi! Welkom op mijn site, leuk dat je er bent!

Ik ben Elise en samen met mijn man Dick en ons hondje Noa woon ik vlakbij het mooie Gorinchem. Ik ben gek op shoppen, eten en drankjes doen met vrienden en ik kook of bak graag als ik daar de energie voor heb. Doordat ik geboren ben met een hart-longafwijking is mijn leven wat ‘afwijkend’ ten opzichte van het leven van een andere 30-jarige. Het lijkt ondanks alles of ik fluitend door het leven ga. Vaak is dat ook zo, maar soms gaat het allemaal niet zo vanzelf.

Ik krijg veel te horen dat ik alleen de leuke kanten van mijn leven aan mijn omgeving laat zien en hen niet betrek bij de moeilijke dingen. Dit is zowel mijn kracht als mijn valkuil. Ik ben geneigd om positief, vaak ook naïef, in het leven te staan. Ik zoek graag de grenzen op en ga er het liefst overheen.

Deze blog beginnen is dus niet iets waarvan ik gelijk enthousiast werd.  Het schrijven wel, maar het delen van juist die dingen waar ik normaal geen woorden aan vuil maak vind ik doodeng.

Ik hoop in deze blogs een goede balans te vinden tussen het delen van de tegenslagen en de positiviteit waarmee ik leef.

Enjoy!

♥ Elise

‘’Doing things that scares you brings out the better version of you‘’
– Shweta-