My love

20 september 2020 Life

 Image

 Image

Hi!Ik ben Elise en samen met mijn man Dick en ons hondje Noa woon ik vlakbij het mooie Gorinchem. Ik ben gek op shoppen, eten en drankjes doen met vrienden en ik kook of bak graag als ik daar de energie voor heb.

Volg mij ook op


 Image

Meer in deze categorie

Bekijken
You make my heart feel like it's summer
When the rain is pouring down.
You make my whole world feel so right when it's wrong.
That's how I know you are the one. Kodaline

Afgelopen week is het 3 jaar geleden dat we zijn getrouwd, wat een feest! Na al het slechte nieuws dat we afgelopen jaren hebben gehoord is elk jaar dat we samen zijn extra bijzonder voor ons. Dat we nu 5,5 jaar bij elkaar zijn hadden we niet gedacht, het was namelijk niet zo dat de vonk gelijk oversloeg. Maar hij heeft met zijn hart het mijne veroverd.  

Hij is zo’n persoon die eerst aan een ander denkt en dan te weinig aan zichzelf. Iemand die oog heeft voor een ander en daarom door mijn muurtjes is gebroken. En wat een verademing om gewoon te kunnen zijn zoals je bent! Hij heeft het zijn levenstaak gemaakt om ervoor te zorgen dat ik me zo min mogelijk beperkt voel en zoveel mogelijk kan doen. Zo fietst hij op vakanties de hele stad rond met mij achterop, duwt me heuvels en trappen op en probeert van mijn rotdagen een feestje te maken. 

Heel romantisch werd ik de dag na kerst op de slotjesbrug in Parijs ten huwelijk gevraagd. Het was zo bijzonder, alleen was de timing iets minder. Ik was zo moe van de feestdagen dat we snel naar de slotjesbrug zijn gefietst om ons slotje op te hangen waarna het aanzoek volgde, een glaasje champagne dronken en daarna weer naar de hotelkamer om bij te slapen. 

Hij vertelde me dat hij het nu wel moest vragen omdat we een week later ons huis in zouden gaan en hij wist dat het verloofd zijn het samenwonen voor mij extra bijzonder zou maken. En twee weken daarvoor had hij al tickets geboekt naar Barcelona. Hij had het al helemaal gepland, het hotel, ons lievelingsrestaurant daar, een fietsverhuurbedrijf en natuurlijk dé ring. Maar ik werd ziek dus die bijzondere ervaring ging aan onze neus voorbij en moest er een plan B komen. 


 Image

 Image

Twee weken later kreeg ik het herseninfarct waardoor het trouwen niet zo vanzelfsprekend meer leek. Het was ons heel duidelijk dat ik er niet meer had kunnen zijn. Aan de ene kant wilden we wachten met trouwen tot ik me beter zou voelen, maar we wisten niet of ik me wel beter zou gaan voelen. We zouden ook kunnen wachten, maar dat zou er ook voor kunnen zorgen dat mijn gezondheid verder achteruit zou zijn gegaan en trouwen daardoor nog lastiger zou worden. Na wikken en wegen hebben we in april besloten om een half jaar later te gaan trouwen. Dus we moesten aan de bak! Normaal zou het voor mij een sprookje zijn, de locatie kiezen, taarten proeven en natuurlijk jurken passen. 

 Maar doordat ik nog aan het herstellen was kostte alles me zoveel energie dat ik er niet zo van kon genieten. Ook was het een kunst om de dag op een manier in te delen zodat ik het vol zou houden. Soms kan ik er wel van balen dat ik die roze wolk gemist heb en het meer leek op zoeken naar wat mogelijk was. Maar wat was de dag zelf fantastisch, we hebben volop kunnen genieten met onze lievelingsmensen en ik heb tot het einde op de dansvloer gestaan! En het belangrijkste, he is mine! 

Het er voor elkaar zijn in ziekte en gezondheid was iets wat hij mij al had bewezen. Het raakt me elke keer weer als ik besef hoeveel hij opgeeft door voor mij te kiezen. Het gaat veel verder dan er alleen voor mij zijn, het beïnvloed elk onderdeel van zijn leven. Want door voor mij te kiezen kiest hij voor een leven vol met beperkingen. Ik ben overweldigd dat de liefde in deze man zo sterk is dat al die dingen voor hem maar bijzaak zijn.  

Met jou wil ik nog heel veel jaren!  Ik hou van jou, met mijn hele halve hart ♥ 

Laat een berichtje achter!

 

19 reacties

 1. Anneke schreef:

  mooi ontroerend geschreven, we zijn zo trots op jullie.
  Zo bijzonder…trots en ontroerend zien we dat onze zoon(Dick) zo goed voor jou zorgt.
  Dat jullie samen ervoor gaan.
  we houden van jullie, en zijn blij dat jij onze schoondochter mag zijn.
  Liefs van ons.

 2. Ton schreef:

  Fantastisch dat jullie van je huwelijk zo’n feest maken. Liefs xxx

 3. Anja schreef:

  Ook ik heb kippenvel en moet even slikken om jouw mooie ontroerende woorden. Je hebt vele beperkingen maar je schrijft als de beste!!

 4. Marga schreef:

  Zo lief! En zo leuk zijn jullie 🥰

 5. Frannie schreef:

  Wow. Prachtig. Heel mooi. We hopen dat jullie nog vele jaren voor elkaar gespaard mogen blijven en van elkaar mogen genieten. 😘

 6. Arieta schreef:

  Slik… stil van… zó mooi verwoord. En wat een geweldige feest was het van twee mooie mensen (van binnen én van buiten)!

 7. Kim schreef:

  Wat ben ik trots op jullie! Zelfs al maak ik jullie van dichtbij mee, vind ik hoe jij dit nu verwoord zo ontzettend ontroerend! Echte liefde ❤️

 8. Mams schreef:

  Wat raakt me dit enorm, ondanks dat het geen nieuws voor me is, maakt het dat ik erom moet huilen. En wat zijn jullie een prachtig voorbeeld van hoe Hemelse Bruidegom omgaat met Zijn bruid, en de bruid ,de bruidegom daarvoor eert met haar dankbaarheid en liefde. Wow onder de indruk xx

 9. Paps schreef:

  Ontroerend Tab. Heb een traantje moeten laten. Dit is wat echte liefde doet, jezelf wegcijferen. Trots op jullie Dick en Tab!! En weer zo mooi en puur geschreven!! Wow